Wespenbestrijding

Wespenoverlast is erg vervelend. Wespen kiezen willekeurige plekken uit in en rondom het huis om nesten te maken. Denk aan spouwmuren, ventilatieopeningen, op de zolder, in de tuin of schuur of zelfs in oude muizenholletjes in de tuin. Bedrijfshygiëne Midden-Nederland heeft de juiste aanpak voor wespenbestrijding. Ons gecertificeerde bestrijders komen daarom graag bij u langs.

Agressieve wespen

Wespen zijn van nature niet agressief. Blijf daarom bij ze uit de buurt en blokkeer nooit de in- of uitgang van een wespennest. Ook het gebruik van spray raden wij af. Dit zorgt er namelijk voor dat wespen zich agressief gaan gedragen en overgaan tot steken. Een wespensteek veroorzaakt veel overlast, pijn en huidirritatie en in het ergste geval reageert u er allergisch op.

De juiste aanpak

Bedrijfshygiëne Midden-Nederland bestrijdt eerst het wespennest en gaat dan over op verwijderen van het nest. Zo komt u voorgoed van wespenoverlast af. Verwijder nooit zelf een wespennest, maar laat dit aan een professional over. Snel en effectief voeren wij wespenbestrijding uit. Neem daarom vandaag nog contact met ons op.

Contact

06-34905045

Citroenkruid 36, 3453 TV De Meern

Volg ons op

Copyright 2021 Bedrijfshygiëne Midden-Nederland - Alle Rechten Voorbehouden
Algemene Voorwaarden