Ongediertepreventie

Van ongedierte afkomen is 1, maar ervoor zorgen dat ze niet meer terugkomen is 2! Alleen met de juiste ongediertepreventie weet u zeker dat ratten, muizen, kakkerlakken, vlooien, vliegen of andere plaaggeesten niet meer de weg naar uw huis of bedrijfspand terugvinden. Daarom legt Bedrijfshygiëne Midden-Nederland focus op ongediertebestrijding én op ongediertepreventie.

Horeca en HACCP

Met name voor de voedingsmiddelenbranche heeft ongedierte grote nadelige gevolgen. Naast imagoschade brengt ongedierte ook de hygiëne in gevaar. Bedrijven als restaurants, bars, cafés, hotels en recreatieparken hebben zich aan de strenge hygiënecodes te houden volgens de HACCP-normering. Daar hoort geen ongedierte bij. Met een ongediertepreventieplan kunnen we u ervan verzekeren dat de hygiëne en voedselveiligheid niet meer in gevaar komen en uw angst voor overlast van ongedierte verdwijnt.

Periodieke inspecties

In het ongediertepreventieplan van Bedrijfshygiëne Midden-Nederland, voeren wij periodieke inspecties uit. Wij brengen niet alleen mogelijke risico’s aan het licht, maar bespreken ook met u welke maatregelen het ongedierte buiten de deur houdt. Dat betekent dat u ervan verzekerd bent dat ongedierte geen financieel-economische schade oplevert. Wij voeren periodieke controle uit in en rondom uw bedrijfs- of kantoorpand. Ook bekijken wij kieren, gaten of andere openingen waardoor ongedierte gemakkelijk naar binnen kan komen. Vervolgens geven wij adviezen voor mogelijk bouwkundige aanpassingen.

Grondige aanpak

Voorkomen van ongedierte is beter dan genezen. Het is onze taak om u te ontzorgen. Met ongediertepreventie voorkomen wij verdere voortplanting van ratten, muizen, kakkerlakken of andere indringers. Dat doen wij door de bron van het probleem grondig en effectief aan te pakken. Daarna houden wij goed in de gaten of het ongediertegevaar daadwerkelijke verdwenen is en alles naar plan en tevredenheid verloopt.

Meteen in contact komen?

Ben u het zat dat ongedierte keer op keer terugkomt? Heeft u daarom interesse in onze ongediertepreventie? Wij helpen u graag en overleggen onze werkmethode. Bel of mail ons meteen voor een vrijblijvende kennismaking.

Contact

06-34905045

Citroenkruid 36, 3453 TV De Meern

Volg ons op

Copyright 2021 Bedrijfshygiëne Midden-Nederland - Alle Rechten Voorbehouden
Algemene Voorwaarden