Particulieren

Ongediertebestrijding voor particulieren!

Wat een pech als je in je huis of directe omgeving te maken krijgt met ongedierte. Bedrijfshygiëne Midden-Nederland is er voor goede en professionele ongediertebestrijding bij particulieren thuis. Een greep uit wat wij voor u kunnen betekenen? Denk bijvoorbeeld aan bestrijding van vlooien, kakkerlakken, zilvervisjes, wantsen, muggen, vliegen, schimmel, mieren, bijen, wespen, motten, boktor, houtworm, ratten en muizen. Heeft u met een ander ongedierteprobleem te maken? Neem gelijk contact met ons op, want wij hebben als expert overal een oplossing voor.

Insecten in huis en tuin

Zodra de zomer in aantocht is, neem de kans op wespennesten toe. Vaak nestelen ze zich in spouwmuren of in de dakrand en vliegen ze woest uit, klaar om te steken. Reden genoeg om dit ongedierte te bestrijden. Particulieren kunnen daarnaast ook last van bed-wantsen hebben. Die zitten in matrassen en veroorzaken pijnlijk jeukende bultjes op de huid. Komt u terug van vakantie en springen de vlooien tegen uw enkels? Tijd om direct contact op te nemen met Bedrijfshygiëne Midden-Nederland. Wij lossen dit probleem direct vakkundig op.

 

Ellende met hout vreters

Veel oude huizen hebben met hout vretend ongedierte te maken als boktor, houtworm of schimmels. Dat geeft veel ellende en zonder bestrijding tast dit belangrijke houten draagbalken aan. Tijd om in actie te komen en onze expertise in te roepen. Na grondige inspectie met welk ongedierte we te maken hebben, gaan we tot gerichte actie over. Dat kan lokale uitroking zijn of een andere methode.

 

Last van muizen

Muizen en ratten leveren vaak de grootste problemen. Naast dat men ze eng vindt kunnen ze ook ziektes overbrengen. Bovendien geven muizennesten een enorme stankoverlast en liggen er overal muizenkeutels. Eerst gaat het om 1 of 2 muizen, maar voor je het weet zit er een nest of is er sprake van een heuse muizenplaag. Snelle ongediertebestrijding is daarom heel belangrijk.

 

Meteen tot actie overgaan

Particulieren kunnen ons voor elke ongediertebestrijding bellen. Wij nemen alle klachten serieus en inventariseren om welk ongedierte het gaat, voordat wij tot actie overgaan. Grondige ongediertebestrijding zorgt ervoor dat de beestjes niet meer terugkomen!

Contact

06-34905045

Citroenkruid 36, 3453 TV De Meern

Volg ons op

Copyright 2021 Bedrijfshygiëne Midden-Nederland - Alle Rechten Voorbehouden
Algemene Voorwaarden