Ongediertebestrijding horeca

Horeca en ongedierte gaan beslist niet samen! Hygiëne en HACCP-normen staan bij horeca namelijk op nummer 1. Daarom is het van groot belang om ongedierte te bestrijden in hotel, restaurant, keuken of bar. Bedrijfshygiëne Midden-Nederland maakt korte metten met kakkerlakken, vlooien, vliegenplagen, muizen, ratten en andere plaaggeesten die het horecaleven zuur maken.

Weg met kakkerlakken

Kakkerlakken zijn niet alleen vies, maar razendsnel én ze planten zich constant voort. Ze zijn dol op warme ruimtes waar eten te vinden is en daarom komen ze helaas voor in horecakeukens. Bovendien kruipen ze gemakkelijk van de ene naar de andere ruimte. Genoeg reden om in de horeca tot ongediertebestrijding over te gaan. Voor je het weet zitten er in het hele pand kakkerlakken, die met moeite weg te krijgen zijn.

Effectieve bestrijdingsmethode

Wist u dat kakkerlakken over het algemeen resistent zijn tegen bestrijdingsmiddelen? Dat komt doordat de eitjes een laagje chitine hebben, waar bestrijdingsmiddelen niet doorheen dringen. Zodoende dat Bedrijfshygiëne Midden-Nederland kakkerlakoverlast in de horeca met gerichte behandelingen uitvoert. Dat werkt effectief, zodat u ook op de lange termijn niet bang hoeft te zijn voor nieuwe uitbraken.

Verdrijven van vliegenplaag

In de horeca komen helaas vaak vliegenplagen voor. Ongediertebestrijding is aan te bevelen, omdat vliegen zeer onhygiënisch zijn en bovendien ziektes kunnen veroorzaken. Denk bijvoorbeeld aan dysenterie, darmproblemen of salmonella. Onze medewerkers richten zich op de plekken waar de vliegen binnenkomen en lokaliseren de broedplaats waar de larven zich bevinden. Zij kiezen vervolgens voor de juiste bestrijding.

Knaagdieren

In de horeca draait het om een goede reputatie. Overlast van muizen en ratten hoort daar niet bij. Deze knaagdieren zorgen voor veel ellende; ze knabbelen aan voorraden en brengen ziektes over. Muizen- en rattenvallen werken maar tijdelijk. Ons gekwalificeerde medewerkers weten precies hoe voorgoed van muizen en ratten af te komen.

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in ongediertebestrijding in de horeca? Ook regelmatige inspectie behoort tot de mogelijkheden. Dat voorkomt nieuwe uitbraken van kakkerlakken, vliegen, knaagdieren of ander ongedierte. Neem daarom meteen contact met ons op.

Contact

06-34905045

Citroenkruid 36, 3453 TV De Meern

Volg ons op

Copyright 2021 Bedrijfshygiëne Midden-Nederland - Alle Rechten Voorbehouden
Algemene Voorwaarden