Bedrijven

Ongediertebestrijding voor bedrijven!

Niet alleen in huizen kan ongedierte schuilgaan. Zelfs bedrijven hebben hier helaas vaak mee te maken. Bedrijfshygiëne Midden-Nederland richt zich daarom ook op ongediertebestrijding bij bedrijven. Denk aan kantoorpanden, bedrijfskantines, hotels, horeca en fabrieks- en productiehallen. Behalve voedselverwerkende organisaties hebben kunnen ook andere bedrijven last hebben van ongedierte. Van muizen die feest vieren in de voedselvoorraad, tot bed-wantsen in hotelbedden of kakkerlakken in restaurants. Wij staan altijd voor u klaar.

Snelle ongediertebestrijding

Om uw bedrijf weer goed en hygiënisch op de rit te krijgen, is het van belang om snel te handelen. Bedrijfshygiëne Midden-Nederland identificeert allereerst om wat voor ongedierteplaag het gaat, zodat wij vervolgens de juiste behandeling kunnen toepassen. Wij adviseren om niet te lang te wachten bij het inschakelen van hulp voor het ongedierteprobleem. De kans is groot dat het van kwaad tot erger gaat. Knaagdieren als muizen en ratten vermenigvuldigen zich namelijk razendsnel. Datzelfde geldt voor muggen en vliegen. Eenmaal uit de larven gekropen, hebben zij 1 doel en dat is verdere voortplanting.

 

Prettige werkomgeving

Voor bedrijven speelt een goede reputatie een grote rol. Een ongedierteplaag kan hier voor roet in het eten zorgen. Bovendien wilt u een goede, veilige en hygiënische werkomgeving aanbieden aan uw medewerkers. Bedrijfshygiëne Midden-Nederland handelt snel én discreet, zodat u zo min mogelijk te maken krijgt met mogelijk negatieve gevolgen. Naast vakkundige ongediertebestrijding geven wij daarom ook preventieadvies aan bedrijven, om toekomstige uitbraken te voorkomen. Dat geeft gemoedsrust en zorgt voor een prettige werkomgeving.

 

Bel ons meteen

Last van een ongedierteplaag binnen uw bedrijf? Neem meteen contact met ons op en onze experts zoeken een zo snel en effectief mogelijke oplossing in deze ongediertebestrijding. Hoe eerder u tot actie overgaat, hoe sneller het probleem oplost.

Contact

06-34905045

Citroenkruid 36, 3453 TV De Meern

Volg ons op

Copyright 2021 Bedrijfshygiëne Midden-Nederland - Alle Rechten Voorbehouden
Algemene Voorwaarden